Kerron nyt ensimmäisestä päivästä.

Olin nukkunut vajaat 5 tuntia kun minut jo haettiin kotoa. Tunnin ajomatka lentokentälle meni yllättävän nopeasti ja ennen kuin huomasimmekaan olimme lähtöselvityksessä! Se ja turvatarkastus menivät tosi hyvin. Löysimme oikealle portille ja odotimme koneen lähtöä.

Lentokoneesta nähtiin London Eye ja oltiin ihan ymmällämme: me oikeasti oltiin Lontoossa!<33

Lentokentällä alkoi ensimmäisen kerran jännittämään kun näki kaikenlaisia ihmisiä. Passitarkastuksessa virkailija ihmetteli miksi olin yksin. Sanoin että olin 18. Sitten hän vasta tarkisti passini kunnolla -.- En edes näytä aikuselta vaikka olen ollut jo sellainen parisen viikkoa! Yhyy..

 

Ensimmäinen kerta undergroundissa oli yllättävän helppo. Löysimme nopeasti Paddingtoniin, jossa hotellimme sijaitsi. Hotellin etsiminen kesti hetken kunnes löysimme senkin.

 

Ensireaktio hotellihuoneesta oli aika...noh..aika kauhea! Siellä ei ollu tyyliin mitään mitä oli luvattu: kahvi- ja teekeitin, hiustenkuivaaja jne. Ja mikä pahinta: vessa oli käytävän toisella puolen! Pelästyimme ensin ja luulimme että se oli yhteisvessa. Tajusimme kuitenkin lopulta että vessa oli meidän sillä se oli "palokäytävässä" eli sitä ei kukaan käyttänyt. :)

 

Loppujen lopuksi hotellihuone oli aika jees: tosi tilava ja hyvät sängyt! x)

 

Menimme jo ensimmäisenä päivänä turistibussikierrokselle. Saimme vähän ensimakua Lontoosta! Ihana paikka. Rakastin sitä jo ekana päivänä. Kävimme myös Hyde Parkissa jossa törmäsimme Peter Paniin(patsaaseen siis) 8D

 

Menimme turistireissun jälkeen juna-asemalle tilaamaan liput Rochesteriin menevään junaan. Toisena päivänä olisi McFlyin keikka!!<3 Saimme hyvin tilattua liput ja oli mukava mennä nukkumaan kun tiesi ettei lipuista tarvitse stressata aamulla.

Kirjottelen myöhemmin konserttipäivästä ;)