Vanhojen risteily on ohi, näin se meni:

Perjantaina lähettiin kaikki innokkaasti kohti helsinkiä. Mut heitettii koululle autolla, ja huomasin heti, että puhelin oli jääny kotiin. Onneks se kerettiin hakee. On siitä hyötyä ku tulee paikalle 10 minuuttii etuajassa ;)

Bussista saatiin kaverin kanssa edestä paikat, sillä muut oli jo varattu.. Siinä sitten kuunneltiin takana olevien poikien juttuja ja puhuttiin tietty itsekkin. Odotus ja into oli aivan mieletön!

Laivaan vihdoin päästyämme tutkittiin hytit jotka sijaitsi laivan vitos kannella. Kauaa ei jaksettu hytissä pysyä vaan lähdettiin heti kiertämään laivaa. Illan tullessa menimme Atlantis Casinolle ja vielä möhään yöllä kävimme tsekkaamassa mitä Club Bali meille tarjosi. Laiva oli siis Silja Symphony. Tanssittiin yömyöhään Club Balin discossa ja nähtiin myös muita meidän luokkalaisia. Ja kaveripoikaihastukseni(miksi sitä nyt oikein voisi kutsua) tuli juttelemaan meille. Se johtui varmaan parista drinkistä, ainakin silmistä päätellen. Minä uskalsin jopa puhua hänelle ja se meni yllättävän luontevasti(saattoi johtua väsymyksestä, discon kovasta musiikista ja alkoholinmaistamisesta, johon en ole tottunut). Menimme vasta kuuden aikaan nukkumaan. Ja minä olin taivassa, sillä olin saanut hetken "puheaikaa" ihastukseni kanssa.

 Lauantaina ei keretty Ruotsin puolelle sillä herättiin vasta kahdeltatoista. Kävimme kuitenkin terminaalissa Ruotsin puolella. Se oli jo suoritus se! Aamupalaksi saatiin sämpylää ja illlemmalla kunnon seisova pöytä ateria. Pöydässä oli pari punaviinipulloa, mutta ne otettiin meiltä pois tarjoilijan huomattua meidän olevan alaikäisiä. Ystäväni pystyi silti ostamaan laivan baarista alkoholijuomia :D Ristiriitaista sinänsä.. Kaveripoikaihastukseni tuli kysymään meiltä missä hänen porukkansa oli. Bongasin kadonneet ja informoin hänelle heti siitä. Hän kiitti ja lähti. Olisin halunnut pysyä hiljaa, sillä poika vietti aikaa tanssiparinsa kanssa. En kuitenkaan antanut sen musertaa bilefiilistäni. Illalla alkoi taas hitonmoinen biletys tanssilattialla. Oli kyllä tosi hauskaa. En nukkunut yhtään sinä yönä, en edes vaihtanut yöpukua päälle. Kaverit pitivät mut hereillä. Onneksi!

Aamu tuli liian äkkiä ja yhtäkkiä istuimmekin jo bussissa. Koko bussi oli hiljainen ja väsynyt verrattuna lähtöpäivään. Itsekin simahdin heti kun bussi lähti liikkeelle. Kotona oli ihan kooma olo, nukahdin tunniksi, kunnes äiti herätti. Kotona olin jo puoleltapäivin. Pääsin illalla jo kahdeksalta nukkumaan ja heräsin seitsemältä. Koulussa oli ihan puolkuollut olo. Piristyksekseni kuulin kaveripoikaihastukseni tanssiparin puhuvan ruokalassa siitä, miten häntä ärsytti pojan käytös, sillä hän oli seurannut tyttöä lakkaamatta laivalla. Poikaa kävi kyllä sääliksi, mutta ainakin se tyttö ei tahdo viedä häntä..vielä.Tuntui hassulta nähdä luokkalaiset samassa kunnossa tietäen mistä se johtui. Laivalla ne oli tullut puhumaan meille kaikenlaista, mutta tuskin enää muistivat siitä mitään. Onneksi itse ei juonut paljoakaan, jotta muistan mitä tein ja milloin oli hauskaa!

Tänään kävin bestikseni kanssa pizzalla ja katsomassa leffan: Discomadot! Hyvää musaa, svengaava leffa, pakko myöntää!