Kesäkuu on huomenna jo ohi ja sitten alkaa odotus: Lontoon matka!! Lontooseen lähden heinäkuun puolivälissä ja näen myös suosikkibändini vihdoinkin livenä! En vain voi millään uskoa sitä vielä, ihan uskomatonta! Olen ylpeä itsestäni, että viitsin maksaa oman matkani ja ylipäänsä että uskallan lähteä ilman vanhempiani yhden ihanan ystäväni kanssa. Tulee kyllä mahtava reissu!

Suomen kesä on kyllä tänä vuonna aivan loistava! Kerrankin voi pitää ns. hellevaatteita ilman että tulee kylmä kesken päivää, haha! Kesäloma ilman kesätöitä on mennyt ihan hyvin. Aika on kulunut ystävien kanssa, mökkeillen, lueskellen, opiskellen englantia (itseopiskelukurssin avulla) ja autokoulua käyden. Tänään lähden käymään bestikseni työpaikalla, hän on töissä vaatekaupasssa, pitää vissiin ottaa rahaa mukaan, siellä on kuulemma alennusmyynnit ;)

Huomenna paras ystäväni lähtee ulkomaille kymmeneksi päiväksi! Hänen kanssaan olen viettänyt eniten aikaa kesälomalla ja nyt kun hän lähtee minun pitää keksiä muuta tekemistä. Ikävä tulee!!

Bändini kanssa alamme kuvata pian ns. musavideota. Ei omaan biisiin vaan yhteen toiseen, koska keksimme sen sanoihin sopivan tarinan. Siitä tulee hyvin mahtiponteva ja dramaattinen.