Sai nukkuu pitkää ja nauraa kuviksentunnilla mut muuten koko päivä on ollut tylsä ja masentava. Katsoin kyllä siskon kanssa Saippuaprinssin mikä oli ihan kivaa. Sai tuijottaa Mikko Leppilampea jolla on ihana hymy.

Huoh.. välillä on kyllä sellanen olo, että en kelpaa mihinkään. En osaa tehdä varmaan mitään oikein. Tänäänkin latasin uuden mesen, mikä osottautuikin sitten ihan tyhmäksi(ainakin omasta mielestäni). Ei saa edes valita värejä mesekuvien ympärille(nyt siinä on limenvihreän ja sinisen yhdistelmä joka ei sovi mun silmiin). En osaa vaihtaa sitäkään! On musta kyllä aika avuton tullu.

Illallaki kun menen nukkuumaan niin hyvä että saan edes kanini häkkiin. Illalla sitä tuleekin ajatelleeksi vaikka mitä asioita ennen nukkumaanmenoa. Lähiaikoina minulle on tullut mieleen kaikein maailman kauhuleffat(mikä on tosi inhottavaa) ja särkyneet ystävyyssuhteet. Ja niissäkin syy on varmaa minussa. Pelkään kaikkea kauhua(tänäänkin näin hämähäkin keittiössä ja pelästyin, en uskaltanut tehdä mitään muuta, kuin huutaa!)

Välillä on hyvä purkaa asioita, jotta saa oman pään tyhjäksi. Silloin toivon mukaan mielikin hieman piristyy. Sitä ainakin tässä yritän. Tähän kirjoitettuna huomaa, miten mitättömistä asioista oma mieliala on niin alhaalla. Todella huvittavaa ja kiehtovaa samaan aikaan.Tällä hetkellä mulla soi purkkapoppia taustalla mikä kummasti parantaa mielialaa edes vähän. Kuvien muokkailuki parantaa kummasti. Saa purkaa taiteellista luovuuttaan(sen verran mitä sitä on).

Olen tainnut nousta väärällä jalalla ylös tänään. Tänään vain murto-osa asioista on mennyt oikein mukavasti. Koulussa oli kivaa kavereitten kanssa, keksittiin puhetta barbeista aina autoihin saakka!

Yritin tänäänkin lukea enkkua ja sainkin pari kertaa ensimmäisen kappaleen sanat luettua. Kyllä mä vielä ainakin seiskan saan enkusta se on pakko! Seiskasta on aina helpompi nousta kasiin ja siitä ysiin jne.

Ei kannata masentua vaikka aina ei onnistuisikaan mikään. Pitää muistaa, että on ennenkin onnistunut. Aina ei vain voi olla paras, koska kukaan ei ole täydellinen. Aina ei voi olla hyvä päivä, joskus on pahankin päivän vuoro. Virheitä saa tehdä. Se minunkin pitää muistaa.