Viikonloppu meni iha kivasti, katoin elokuvii ja hengasin vaa kotona. Luin myös enkun sanoja torstain kokeeseen.  Leffoista katoin mm. Step Up 2:The Streets:n. Oli tosi hyvä. Ite tykkään tollasist tanssielokuvista. Ja kun pääosassa on Robert Hoffman niin tietty sekin nostaa leffan tasoa. Ja plussa tuli myös Channing Tatumin piipahduksesta ja tanssimisesta leffassa.

Tänään oli taas tyypillinen maanantai: väsytti ja väsytti. x) Kun pääsin kotiin "sain" heti alkaa tekemään hissan esseetä, joka annettiin tänään. Niin ja se pitää palauttaa huomenna. Ihanaa...Se oli vielä kaiken lisäksi joku pilapiirrosdokumentti tehtävä. Onneksi sain sen loppujen lopuksi tehtyä, vaikka aluksi se tuntuikin mahdottomalta tehtävältä. Sain kolmessa tunnissa aikaan kolme sivua, että saa nyt sitten nähdä, että miten laadukas se loppujen lopuksi on.

Kyllä täytyy myöntää, että lukio vie ihan hirveästi aikaa. Siellä todellakin opiskellaan! Hissan esseen lisäksi huomenna on enkun kuuntelu, torstaina alkaa koeviikko ja ekana kokeena on enkun kirjallinen. Perjantai on mulla onneksi vapaa, mutta sekin menee hissan kokeisiin lukiessa. Sitten pitää tehä äikästä kaksi tekstitaidon vastausta ja opetella matikkaa. Että tekemistä kyllä riittää. Ja toivottavasti vähän sivistyisikin siinä samalla. Sitä vartenhan lukio on. Onhan sen nimi sentään sivistävä oppilaitos. Tai jotakin sellaista.