Tänään on ollut aika vaihteleva päivä! Aamulla lähdin äidin kanssa shoppailemaan itäkeskukseen ja tuli taas ostettua vaatteita! Löysin ihanan mekon, jota käytän kesällä ka ehkä päättäjäisissä. Tosin sitä pitää vähän fiksata, että näyttää päremmalta päällä. Ostin myös yhden paidan kesäksi, joka oli myös hyvä löytö! Ja vain kympillä! Meillä oli muutenkin äitin kanssa todella hauskaa! Löysin siskollenikin jopa syntymäpäivälahjan, joten siitäkään minun ei tarvitse alkaa enää stressaamaan. YEAH!

No siellä tuli vietettyä puolet päivästä, neljä tuntia siellä meni. Kotiin päästyäni hämmennyin. Siskoni oli sanonut, että kuvaa päivällä kavereidensa kanssa jotain kouluprojektia. Jep, niin hän sanoi, mutta hän ei maininnut mitään minun huoneestani!!! He olivat juuri silloin kuvaamassa ulkona, kun tulin kotiin. Ja huoneeni ovesta päätellen(joka oli auki EIKÄ kiinni niin kuin silloin kun lähdin) he olivat käyttäneet sitä. Ja haaaaaaah?!?! Toinen todiste keittiönpöydällä: kasvovärit. Niitä käytän omissa videotuotannoissa ystävieni kanssa ja vain siskoni tietää missä säilytän niitä. Tärkeimmässä pöydänlaatikossa josta löytyy myös mm. päiväkirjat, lompakko, nolot valokuvat yms. yms. Ja tästä päätellen siskoni kaverit olivat nähneet senkin! Ja mikä pahinta, huoneessani on täyskaaos!! Vaatteita joka puolella, pöydällä hiusharjoja ja kaninruokaa. Mahtavaa... Nyt kaikki siskoni kaverit ajattelevat, että olen sottapytty. Eihh, vielä pahempaa: Koko niiden luokka saa tietää sen!! SHIT!!! He kuvaavat vieläkin, tällä kertaa sisällä, joten en ole vieläkään saanut huutaa ja osoittaa mieltäni siskolleni. Ja hän vain kommentoi kun  mun "twilight-juliste on tiellä" (oveni ulkopuolella siis). MURRR! ARGH!! EN voi edes kuunnella musiikkia liian lujaa, ettei elokuvaan jää "vikaääniä".

Nyt tiedän, miltä muista tuntuu kun itse kuvaan. Tosin itse kuvaan ystävieni kanssa vaan huoneessani, enkä häädä perheenjäseniäni pois talosta, niin kuin pikkusiskoni. Ja mikä pahinta kukaan ystävistäni ei ole mesessäkään! Siksi purkasin tämän tänne. Anteeksi.