Tosiaan kesäloma alkoi vihdoin ja viimein! Koulu loppui auirnkoisissa merkeissä ja ekat päivät olikaan kunnon hellepäiviä. Nyt ilmat ovat viilentyneet ja on tylsän kylmää! Hemmetti kun olen shoppailut kaikkia ihania kesäkuteita, mutta ei niitä tässä säässä voi käyttää! Murr.

Ihanaa ettei enää tarvitse lukea kokeisiin. Tosin lukemiseni ei näy keskiarvossa. Se oli nimittäin tänä vuonna 7.5(vertailun vuoksi, ysin päättötotarin keskiarvo oli 8.6). No ainakin on parantamista ensi vuodeksi..abivuodeksi. Kaikki stressi ja paineet kasaantuu siis sinne. Hyvä minä! Jännittää jo nyt kirjoitukset ja kaikki muukin viimeisessä lukiovuodessa. En vaan saa antaa paineille valtaa kesälomalla!

Ihastustani on ikävä! Näen vain unia hänestä koko ajan. Hiukan säälittävää, myönnettäköön. Mutta olen minä edistynytkin! Nimittäin lisäsin hänet meseen tänään. En tosin jutustele sillä hän oli varattu-tilassa. ehkä juttelunkin aika koittaa jossain vaiheessa kesää. ;) Tai sit ten käy niin etten näe häntä missään, enkä edes mesessä sillä hän on estänyt minut. Jihuu.

Jotain hyvää kesässäkin on. Autokoulu! Eka ajotuntikin on nyt takana ja voi että millasta se autolla ajo on: Siistiä! Mutta kytkimen käyttö on vaikeaa ja risteykset  on hirveitä! Menen aina ihan paniikkiin kun en muista ketä pitää väistää. Tykkäänkin eniten risteyksistä silloin kun itselläni on etuoikeutettu tie..niinkuin varmasti monet muutkin :)

On kesässä muitakin hyviä puolia: näkee ystäviä enemmän. Oi että on se niin siistiä jutella ajatuksista ja naureskella kaikelle mahdolliselle. Kesälomat on ystävyyssuhteita varten!

Huomenna tulevat sukulaiset kylään, siskollani on rippijuhlat sunnuntaina. Ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa, ainakin jotiain tiettyjä niistä ;)

Oi että Lontookin kutsuu joskus kuukauden päästä, IHANAA!

Ei tämä kesä taida ollakaan niin paha juttu.