Joulukuu alkoi ja samalla alkoi myös mun blogi! Yeah!

Tänää oli todella tyypillinen maanantai. Aamulla olin väsyny kuin laiskiainen ja kaiken lisäksi suihkautin vahingossa hajuvettä silmiin! Ei voi olla mahollista! Siinä sitten meni aikaa, kun yritin huuhdella silmiä. Piti lykätä kouluuun lähtöä, jotta silmät ei punottaisi niin paljoa. -.- Kaiken lisäksi menin kouluun kävellen iki-ihanassa vesisateessa.

Joo ja päivä sen kuin paranee..

Ekoilla tunneilla tanssiharkat vanhojen tansseja varten ja oma outo parini ei päässyt tulemaan. Tanssin sitten valssia mielikuvitusparini kanssa. Kuvittelin kyllä jonkun ihan muun parikseni ;) Jotin hyötyä mielikuvituksestakin on! Piristi päivää kummasti! Harkkojen jälkeen vaihdettiin kavereiden kanssa mielipiteitä Idolsin viimeisemmästä putoajasta: Kallesta. Hyvä tyyppi, toivottavasti saa luotua uran musiikin parissa. :)

Muuten päivä meni suht normaalisti, illalla sitten pari tuntia läksyjen teossa.. Vapaa-aikaa vain vähän aikaa ennen Salkkareita(ne on pakko katsoo).  Maanantaisin aina muistaa, että viikossa on aina se huonoin päivä ja enkä yhtään ihmettele, että useat sanovat maanantain olevan se huonoin päivä viikossa. Olen samaa mieltä heidän kanssaan.