Vanhojen tanssit ohi! Jotenkin haikea olo kun ei tarvitse tanssia enää. Tanssit meni tosi hyvin oli coolia tanssia kauniissa mekossa ja kunnon nuttura päässä. Luokkamme oma tanssi tanssittiin Michael Jacksonin Thrillerin tahtiin ja se saikin kaikkein raikuvimmat aplodit! Sitä tanssiessa oli parhaimmat fiilikset!
 Aluksi jännitti melkoisesti, koska tanssit osuivat epäonnenpäivälle 13.perjantaita. Onneksi mitään elämää suurempaa mokaa ei tapahtunut kenellekkään, saamme olla ylpeitä itsestämme. Nyt ollaan siis lukion wanhoja tyylillä!

Tanssien jälkeen oli jatkot jossain hyvän matkan päässä kotoa, joten en jaksanut lähteä sinne, tosin ei mua sinne kukaan kysynytkään, joten tuskinpa kukaan kaipasi x) Ensi viikon vanhojen risteilyllä juhlin sitten senkin edestä!

Ystävänpäiväkin meni jo, vietin sen ensin bestikseni kanssa, kävimme katsomassa Twilightin. Bestikseni ei ollut nähnyt sitä, minä olin, mutta halusin ehdottomasti nähdä sen uudestaan! Aivan loistava elokuva! Kirjoista olen lukenut kaksi ensimmäistä osaa ja nyt metsästän kolmatta.

Hiihtoloman alku kuluu mökillä ja perjantaista sunnuntaihin hengailen Ruotsin laivalla muiden vanhojen kanssa, eli ratkiriemukas loma tiedossa!