Eilen ei tullut kirjoitettua, kun en yksinkertaisest ehtinyt. Ei kyllä olisi juuri kirjoitettavaakaan siitä. Siispä siirtyminen tähän päivään.

Tänään koulussa oli vain 3 normaalia oppituntia. Enkun tunnilla olin jälleen paniikissa, sillä opettaja kyseli kappaleen sanoja järjestyksessä oppilailta. Pienellä viiveellä onneksi pystyin vastaamaan jokaiseen oikein. Kävi hyvä tuuri, kun sain juuri sellaiset sanat, jotka muistin parhaiten. Tuntien jälkeen meillä oli itsenäisyyspäivänjuhla, jossa meidän luokan bändi esitti pari kappaletta. Jouduin joskus yläasteella soittamaan musan valinnaisen takia syntikkaa koulun juhlissa. Se oli ihan kivaa, pelkäsin vain niitä sooloja, joita jouduin joskus soittamaan. Onneksi olin opetellut niitä niin paljon, että ne menivät automaattisesti jännityksestä huolimatta. Kokemus vissiinkin vie turhan jännityksen pois jossain vaiheessa.

Itsenäisyysjuhlassa oli myös muukin juhlan aihe, nimittäin rehtorimme jäi eläkkeelle. Siinä sitten häntä onniteltiin ja muistettiin kukkasilla ja lauluilla. Hyviä eläkepäiviä vain hänelle, onhan hän ne selvästi ansainnutkin!

Kotiin päästiin tosi aikaisin, joten tänään on aika rento päivä luvassa. Illalla menen kaverille katsomaan elokuvia ja pari Frendien jaksoa. En ole nähnyt Frendien koko tuotantoa järjestyksessä, joten olen alkanut "sivistämään" itseäni siskoni Frendit-kokoelmalla. Olen juuri päässyt kuudennen tuotantokauden loppuun, missä Rachelin sisko Jill ja Ross päätyvät treffeille. Niin, ja Monicakin oli kipeä, mutta ei itse hyväksynyt sitä. Sain vasta eilen tietää, että Frendit on kuvattu liveyleisön kanssa ja ne ns. "valmiiksi nauretut"-kohdat ovat oikeita yleisön reaktioita. Itse luulin, että samaa nauhaa on käytetty halutuissa kohdissa. Kyllä ihminen osaakin sitten olla tyhmä! No, olen taas yhtä asiaa fiksumpi, yeah!