Kerrankin pääsi pitkästä aikaa kouluun pyörällä. Tuntui kyllä nopealta tuo eteneminen sen ansiosta. Kyllä pyöräily on paljon mukavampaa kuin kävely, ainakin koulumatkoilla.

Tänään saatiin jaksotodistukset ja vielä pitää parantaa keskiarvo, että alkaisin olemaan tyytyväinen. Paria ainetta en voi enää korottaa, mutta suurin osa on vielä muokattavissa parempaan suuntaan. Lukiota olen kerennyt käydä puoleenväliin, joten aikaa vielä on. Edellyttäen, että motivaatiotakin riittää.. Englannin tunnilla, kädet olivat kylmät ja tärisevät, sillä jännitin niin paljon suomentamista. Inhoan muutenkin luokissa tuollaisia "kyselyhetkiä", jolloin jokaiselta kysytään järjestyksessä. Onneksi olin viimeinen, joten sain rauhassa kertailla, miten teksti pitäisi kääntää. Kun vuoroni lopulta koitti, pienellä änkytyksellä ja "öö"-välispiikeillä se meni kohtalaisen hyvin. Ainakin omasta mielestäni. Kotiin pääsin jo kaksi tuntia aiemmin kuin normaalisti, opettajankokouksen ansiosta. Päivän pelasti myös katsekontaktit yhden kundin kanssa.

Illemmalla vielä futailemaan ja suihkuun ja sen jälkeen on taas yksi päivä lähempänä jouluaattoa. Kyllä se aika kuluu hitaasti, mutta kuitenkin liian nopeasti. <- Itsensä kumoava lause, hämmentävää.