Tänään oli aika peruspäivä koulussa: mokasin jälleen enkun tunnilla! -.- Opettaja kysyi yhtä lausetta, josta ei ollut mitään havaintoa, joten ystäväni kuiskasi "oikean" vastauksen. Se oli kuitenkin ihan väärä ja kaikki toistivat sen mitä olin sanonut. Opettajakaan ei ollut tyytyväinen... Samalla tunnilla lapsuudenystäväpojan piti kysyä luokkalaisilta läksyjä ja kaikista tytöistä hän valitsi ensimmäisenä minut! Onneks osasin vastata sentään siihen, muuten olisin halunnut vajota maan alle.
Kuvikses tehtiin savitöitä ensimmäistä kertaa joten aiheen piti olla yksinkertainen. Minä tein (kuten suurin osa muistakin) sydämen. Toivottavasti se ei siinä uunissa pamahda tuhansiksi säpäleiksi, tein sitä sen verran kauan.

Kotiin päästyäni tein läksyt jonka jälkeen bestikseni tuli meille! Lauloimme Singstaria ja katsoimme Salkkarit, yeah! Nyt illalla kertasin vielä enkun kappaleen suomennoksen, että voisin huomenna loistaa iiihanalla kaksoistunnilla..mietin vain, miten ihmeessä meinaan selviytyä siitä?!

"Tiesitkö...kun näet unta ihmisestä, tämä ihminen ajatteli sinua mennessään nukkumaan? Tiesitkö.. kun joku katsoo sinua ja sitten alas, hän on hulluna sinuun? Tiesitkö...kun joku katsoo sinua suoraan silmiin hän rakastaa sinua enemmän kuin ajattelisit?..."
Tuon luin jostain täältä netin ihmeellisestä maailmasta. On se jännä juttu tollanen teksti varsinkin ihastuneena jolloin ajattelee "eikä, siis se katto mua silmiin, nyt se niiku rakastaa mua iiihanaa".. Kaunis teksti, ei siinä mitään, toivottavasti se on edes joissain tapauksissa totta ja mieluiten sellaisissa, joissa sen haluaa toteutuvan.