13.1.2009 Valitusvirsi

Hohhoijaa koulujuttuja toisen perään. Englannista 200 sanan essee perjantaiksi ja maantiedosta 10 sivuinen tutkielma maailman väestönkasvusta ja ravinnontuotannosta. Eikä vaikuta arvosanaan kuin 50%, ei siis paineita.. Niin ja koeviikkokin alkaa taas kahden viikon päästä. Tätä se arki on, valitettavasti.
Tanssiharjoituksia on ollut kaksi: toinen omaa tanssia ja toinen ihan perusjuttuja. Oman tanssin saa tanssia yksin joten oman tanssiparini ei tarvitse opetella sitä! IHANAA!! Ja yksinkertainen koreografia on helppo oppia ja toivon mukaan näyttää hyvältä kun sen tanssii kaikki jatkavat. Tosin huvittavaa varmaan nähdä pojat puvut ja tytöt mekot päällä tanssimassa zomibe-liikkeitä Michael Jacksonin Thrillerin tahtiin. Onhan sekin kokemus se!
Toisella tanssitunnilla parini oli mukana, mutta hän ei meinannut muistaa mitään liikkeitä! Ja hän on kuulemma ennenkin tanssinut vanhojen tanssit, yeah right! En usko anteeks nyt vain. Ei siinä muuten mitään, en vain tahdo että hän nolaa meidät. Toivottavasti hän kerkee oppia ne vielä jotenkuten. Niin ja kaikenlisäksi järjestys on kohta jo valittu, enkä todellakaan tahdo olla viimeisten joukossa! Ai miksikö? Jos olisin viimeisten joukossa en pystyisi tanssimaan parinvaihtotanssien aikana ihastukseni kanssa! Senhän takia vanhat tanssin!! Kunpa saisin sen jotenkin järkättyä, en todellakaan tahtoisi pettyä enää.. Toivoa saa mutta kaikkea ei voi saada, niinhän? Mutta kun mulla ei oo mitään vielä!